tiistai 22. syyskuuta 2015

Greenwich - again

Ollaan ihastuttu Greenwichiin ihan todella - siihen seutuun ylipäänsä. Ollaan katsottu sieltä asuntoja ja harkittu ihan tosissaan muuttoa sinne päin Lontoota. Nyt asumme siis Pohjois-Lontoossa kun taas Greenwich on kaakossa. Käytiin lauantaina viettämässä ihanaa aurinkoista päivää ja fiilistelemässä vähän lisää. 



Meillä on mennyt täällä tosi kivasti. Löydetään arkeen kokoajan parempaa rytmiä ja ollaan myös löydetty kivoja lapsikavereita, kerhoja ja tekemistä. Mie oon aloittanut lauluhommat kuoroporukassa ja meillä on siellä tosi rento ja hauska meininki. Ihan parasta!




Vielä kivempaa on se, että tässä syksyllä on vielä tulossa ennen joulua muutamia vieraita! Kolmen viikon päästä saamme kummityttömme ja ystävämme tänne meille yli viikoksi (!!!), anoppi meinasi tulla marraskuussa ja kaveripariskunta joulukuun alussa. Sitten onkin jo joulu ja Lappiin matkaamme koko sakki. 




Lukella on vähän tukka päässyt venähtämään, mutta mie en poikaa parturiin vie, pitkä tukka olis niiiiin ihana! Isänsä on hyvin eriä mieltä ja aikoi lauantaina viedä parturiin, eh. Ben on tosi jämäkkä kaveri ja harjoittelee konttailua. Kovasti ryömii ympäriinsä ja vauhtikin alkaa olla jo aikamoista. Kun poju näkee lattilla jotain rapisevaa paperia, pahvia tai johtoja, vauhti on siinä kaheksankympin kieppeillä. 

Mulla on mennyt tosi paljon vähää vapaa-aikaa yhteen projektiin, josta kirjoitan myöhemmin lisää. Sen takia blogi vähän hunningolla, mutta yritän piipahtaa täällä aina kertomassa välillä, miten meillä menee. Palataan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti