maanantai 20. heinäkuuta 2015

Diana Memorial Playground

Sen verran tämä bloggaaminen helpottunut, että ostimme uuden pokkarikameran. Vielä pitää vähän reenailla kuvaamista, mutta vaikuttaa kyllä aika näppärältä. Sen sijaan tietokoneen kohtalo on aikalailla sinetöity, se vain hajosi koko roska. Toivottavasti saataisiin pelastettua kiintolevyltä työtiedostot, nimittäin siellä oli kaikki liitutaulu- ja synttäridesignit mitä olen tunti tolkulla vääntänyt.

Mutta - mukavampiin aiheisiin! Viikonloppu meni taas ihan supernopeaa! Perjantaina puistoiltiin poikien kanssa suunnitelman mukaisesti iltaan asti, käytiin piknikeväät ja parkkeerattiin hiekkalaatikolle traktoria testailemaan. Lauantaina lähdimme Notting Hillin seuduille Muswell Hillin kautta, ja lopulta päädyimme Hyde Parkiin Diana Memorial Playgroundiin leikkimään. Aivan ihana leikkipuisto, sieltä löytyi kaikkea mitä vain pienet ihmiset toivoa saattaa. Merirosvolaiva, hiekkaa, kiipeilymestoja, keinuja, tiipii-metsä ja muutenkin kivat puitteet. Alueelle ei pääse aikuiset ilman lapsia, joten tämä oli todellakin vain muksujen mesta. Hyde Parkissa oli myös karuselli ja pieni junarata, johon Luken oli tottakai ihan pakko päästä. Tuomas-Veturin ratissa oli poitsu kuin kokenutkin konnari.







Puistoilun jälkeen lähdimme Trafalgar Squarelle syömään, lopulta päädyimme Pizza Hutiin. Alunperin olimme suuntaamassa ihan muuhun ravintolaan, mutta voimat loppuivat näille paikkeille. Ja olikin kyllä yllättävän jees! Pojat taas hurmasivat tarjoilijoita minkä ehtivät. Täällä ravintolat ottavat tosi hienosti lapset vastaan, aina on vähintään joku piirustusvihko ja vahaliidut nokan edessä. Täällä on myös lapsille aina oma menu, jossa on pikkuväelle hyvin valinnanvaraa. 




Sunnuntaina kävimme Ikeassa ja siivoilimme kotona. M raivasi takapihaa olan takaa ja viidakosta alkoi kuoriutua aika kiva takapiha. Nyt alkaa taas pojat herään päikyiltä, hommiin siis!

♥ Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti