tiistai 7. heinäkuuta 2015

Muuttopuuhissa

Huhheijakkaa, nyt viikonloppuna ollaan viimein päästy muuttamaan virallisesti tähän asuntoomme, ja onhan tässä ollut taas hommaa. Vaikka tavaraa ei ole paljon, on niiden purkaminen ja järjesteleminen aika hankalaa näiden kahden naperon kanssa. Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa! Ikeaan olisi asiaa, mutta en yksin saa näiden pikkutermiittien kanssa kannettua sieltä kotiin mitään, joten täytyy yrittää keksiä, miten se reissu hoidettaisiin mahdollisimman pian! 


Viikonloppuna käytiin lähipuistossa ollessa tivolissa ja tutustumassa lisää lähiympäristöön. Muswell Hill on ihana nimensä mukaisesti kukkula, josta löytyy ihania ravintoloita ja putiikkeja. Ja aivan huikeat maisemat! Tivolissa Luke kiersi muutaman karusellin ja nautti kyllä joka hetkestä. 



Viikonlopuksi M varasi hänelle ja Lukelle ensiviikonlopuksi liput johonkin autotapahtumaan, mahtaa olla poika innoissaan kun sinne pääsee tsiigaamaan lemppareitaan eli nelipyöräisiä. Mie olen tässä suunnitellut sormet syyhyten,  millaisen huoneen Lukelle tekisin. Nyt alkaa vähän suunnitelmat selkiytyä. Säilytysratkaisuja pitää vielä miettiä vaatteille ja leluille, mutta muuten ideat on selvillä. Niistä lisää vähän myöhemmin. Nyt aamupala on syöty, junaleikit kuulemma odottaa :)

♥ Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti