perjantai 7. elokuuta 2015

Äiti mene keittiöön siittä!

Aikamoiset neljä päivää takana. Olen ollut yksin poikien kanssa, koska M oli työreissulla. Kaikki hereilläoloaikani on mennyt lähinnä siihen, että olen ninjaillut meidät näiden päivien läpi. Ben koki tilaisuutensa koittaneen ja päätti tekaista pari hammasta, joten meikämutsilla on näiden päivien jälkeen kahden pojan lisäksi kaksi silmäpussia :) Ollaan puistoiltu hyvällä ja huonolla menestyksellä, leikitty legoilla (olen rakentanut sata kertaa paloaseman, majakan ja majakanvartijan!?) ja katsottu useampi jakso Alfred J. Kvakia. Lisäksi olen keskustellut Luken kanssa siitä, että jos hän on tekemässä jotain kiellettyä pikkujäynää, on aika läpinäkyvää käännyttää meikämutsi huoneen ovelta heti alkuunsa komentamalla "Mene pois äiti, mene pois! Äiti mene keittiöön siittä! Luke haluaa olla lauhassa!!" 



Viime viikonloppuna saatiin hengailla Espanjasta tulleiden ystäviemme kanssa, ja Luke oli ihan siipiä vailla saadessaan kaksi uutta leikkikaveria. Kävimme pubilounaalla vaihtelemassa kuulumisia, jonka jälkeen mentiin viettämään kesäpäivää Hyde parkiin. 



Meidän vauva täyttää ylihuomenna puoli vuotta ja en ehkä kestä! Eilisen niiskutin täällä pakatessani synttärilahjaa veljentytölleni, joka aloittaa koulun! Meidän pieni prinsessa aloittaa koulun! Mihin nämä seitsemän vuotta meni? Meidän pieni reipas koululainen. Ei olla yrityksistä huolimatta löydetty lastenhoitajaa, joka puhuisi suomea ja lisäksi olisi kokenut vauvojen hoitaja. M varmaan mielessään miettii, etten itsekään täytä kriteerejä, mitä lastenhoitajallemme olen asettanut (ehehe), mutta B on vielä niin pieni, että en uskalla häntä ihan kenelle tahansa jättää. Tuossa vähän laskeskeltiin, että halvemmaksi tulisi lennättää joku sukulainen tai kaveri vaikka kerran kuussa päiväksi-pariksi lapsenvahdiksi. Vapaaehtoiset voi ilmoittautua ;)

Viikonlopulle on suunnitelmissa vähän akkujen latausta. Brightonissa ajattelimme käydä vähän rannalla temuamassa. Tänään aloitamme viikonlopun vähän aikaisemmin kun M pääsee jo yhdeltä töistä, joten nyt on pakattava pojat pakettiin ja bussi kohti Trafalgar Squarea. 






♥ Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti