lauantai 20. kesäkuuta 2015

Hello London!

Täällä sitä ollaan! Fiilis on hyvä, alue vaikuttaa kivalta ja kaikki on oikein jees. Vähän sieppaa se, että tänään meidän lähipuistossa Street Festivaleilla hukkasimme kameramme. Joko unohdimme sen jonnekin tai joku nappasi sen meidän hoitolaukustamme kun silmä vältti. Toivon todella tätä ensimmäistä... Olen soittanut kolme kertaa löytötavaratoimistoon tippa linssissä, mutta vielä ei kukaan ole sitä sinne toimittanut. Aivan sama sille kameralle, mutta siinä oli tottakai meidän muistoja tosi paljon viimeisen puolen vuoden ajalta. Vartija kyllä veikkasi, että jos sitä ei ole asiasta tähden varastettu, niin joku on sen toimittanut jonnekin, ja ennen pitkää se löytäisi omistajalleen. Toivotaan todellakin.


Matka tänne meni yllättävän mukavasti, Luke tosin huusi lentokoneessa kanssamatkustajille vähän väliä, että "PUTUAA PUTUAA!" Hienoja hetkiä! Onneksi koneessa ei tainnut olla suomalaisia juuri ollenkaan. Tässä ollaan viimepäivät tutkittu lähialueiden palveluita ja kierrelty puistoja. Kävimme poikien kanssa ytimessäkin mutkan katselemassa Buckingham Palacea ja kävelemässä Green Parkissa. Kelit ovat kyllä suosineet tätä päivää lukuun ottamatta!




Juhannusta vietimme puistoilemalla. Oli ihana keli ja Luke erittäin onnellinen kun sai temuta menemään. Aika paljon on vielä järjesteltävää asunnon suhteen, mutta onneksi kohta saamme asettautua taloksi ja hommata tarvittavat jutut. Pojat tarvitsevat sängyt ja ostamme myös uuden sohvan. Mattoja ja astioita ja jotain kodin härpäkettä on myös ostoslistalla. Pientä laittoa vaatii tämä huusholli, onhan tämä brittityyliin tehty vähän sinne päin. Jos laminaatti loppuu 3cm ennen seinää niin sitten se loppuu, jäi koloa tai ei :) Kokolattiamatot vaativat totuttelua, mutta onneksi niitä on vain makkareissa. On tässä silti ihan oma tunnelmansa, ja tällaista osattiin odottaa ja toivoakin. Kyllä tämä varmasti kodilta alkaa tuntua kunhan saadaan tästä oman näköinen!


Täällä siis maailma mallillaan. Pojat on olleet tosi reippaita, mitä nyt Luke on vähän pelännyt kärpäsiä. Monta kertaa päivässä kuuluu: "PÄRKÄNE! PELOTTAAA!" Mutta onneksi autot, helikopterit, lentokoneet ja linja-autot saavat hihkumaan riemusta. Ja niitähän täällä riittää :)


♥ Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti