perjantai 26. kesäkuuta 2015

Puistoilua ja tutkiskelua

Ollaan viimepäivät nautittu hyvistä keleistä, hoideltu asioita ja käyty ytimessäkin useampaan kertaan. Niin sitä vain kahden pienen lapsen kanssa on koluttu keskustaa ympäriinsä Oxford Streetin ostoskatua myöten. Metrossakin käytiin ensimmäistä kertaa, ja sekin meni ihan mukavasti. Kulkeminen kahden pienen lapsen kanssa on sinänsä haastavaa, koska joka paikassa on ahdasta. Meidän arktisiin olosuhteisiin suunnitellut Emmaljungan tuplarattaat ovat tänne julkisissa liikkumiseen yksinkertaisesti liian isot. Kokeillaan nyt hommata pienet sirot rattaat ja hyvä kantoreppu sekä seisomalauta. Ben on rattaiden kyydissä ja Luke seisomalaudalla (rannehihnalla kiinni vaunuissa), tai jos Luke lyö ranttaliksi niin sitten laitetaan hänet rattaisiin ja Ben kantoreppuun. 



Ollaan siis käytännössä enimmäkseen lomailtu, maanantaina aloitamme arjen sitten rytinällä. Tänään kävimme London Aquariumissa katsomassa kaloja. Luke oli tästä visiitistä todella onnellinen. Muistoksi reissusta poju sai ongen ja muutaman muovikalan, nyt hän onkin tuolla takapihalla "kalassa" eli onkimassa meitsin salaattikulhosta :) Ollaan käyty lähipuistossa uimassa ja leikkimässä, isossa lelukaupassa hypistelemässä autoja, Hyde Parkissa ajelemassa junalla, ostoksilla, testaamassa ravintoloita ja puuhailtu kaikkea supermukavaa. Kelitkin on hellineet, aurinkoa ja lämpöä riittää!



Aurinkorasvoihin hankimme viidenkympin suojakertoimet näitä helteitä varten. Ben raukka on väritykseltään valkoinen kuin lakana äitinsä tapaan, joten pitää varoa, ettei poju kärähdä. Voisin kuluttaa nämä päivät vain hengailemalla Lontoon puistoissa aamusta iltaan, juoda kuppitolkulla kahvia ja leikkiä lasten kanssa päättömiä jahtausleikkejä. 



Nyt häätyy alkaa laittamaan sapuskaa koko konkkaronkalle ja alkaa suunnitella huomista ostosreissua Länsi-Lontooseen. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti